Honeywell Round Draadloos met Evohome mogelijkheid (Honeywell)

€75,00 Incl. btw
EAN: 5025121381918
Artikelnummer: T87RF2025

Met ingang van 1 oktober 2015 kunnen we Evohome verzenden naar Belgie voor 7,95 Voorwaarde is dat u alleen Evohome of Honeywell bestelt ( vanaf 50 euro orderhoogte. ) Heeft u ook andere artikelen nodig, mail dan even om welke artikelen dat gaat. Wij kunnen dan snel zien of dit ook kosteloos kan. Gebruik bij bestelling van Honeywell producten bij levering naar Belgie de kortingscode:
evohome-belgie
 

draadloze communicatie
uitbreidbaar met internet gateway
werkt op 2 AA batterijen
eenvoudig te bedienen
kan op ieder willekeurige plaats in de woning worden gemonteerdRound Wireless T87RF2025

Met de Round Wireless T87RF2025 beschikt u over een flexibele draadloze thermostaat, die in vele toepassingen kan worden gebruikt. Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan de Round Wireless worden toegepast in combinatie met de HCE80 vloerverwarmingsregelaar. Ook kan de Round Wireless eenvoudig worden toegevoegd aan evohome voor een complete zoneregeling. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd en combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit.

Wanneer een thermostaat verplaatst moet worden, is de Round Wireless de ideale manier om het omleggen van bekabeling te vermijden. De thermostaat kan overal in huis worden geplaatst. De beproefde en betrouwbare draadloze communicatie verzorgt een perfecte verbinding met andere draadloze Honeywellapparatuur, zonder hak- en breekwerk.

Toepassing


HCE80 zone - vloerverwarmings-regeling

In combinatie met evohome als kamerthermostaat/ roomunit
Specificaties
Voeding Batterijen (2 x AA Alkaline, bijgesloten)
Uitgang NVT
Display verlichting Ja
Past op bestaande grondplaat Nee
Uitbreidbaar met Internet connectivity Ja. Internet-gateway RFG100
Installateursmenu Ja. Hierin kan de minimaal/maximaal instelbare
temperatuur worden gewijzigd.
Aanvullende omschrijving Round Wireless kan worden toegepast icm HCE80
vloerverwarmingsregelaar en evohome voor een complete
zoneregeling.

De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1119 reviews. ( 22 oktober 2019 )