Min: €0 Max: €550

Voor mensen met een beperkte mobiliteit kunnen drempels en hoogteverschillen een onhandig en zelfs gevaarlijk obstakel vormen. De kans op vallen is reëel, met alle gevolgen van dien. De Miniramp biedt hiervoor een effectieve en veilige oplossing.

Hoogteverschillen

Met het modulaire Miniramp-systeem heeft EasyLivingProducts een perfecte oplossing voor het veilig overbruggen van hoogteverschillen buitenshuis tot ongeveer 16 cm. Met de Miniramp kunnen kleine toegangsplatforms, opritten, hellingbanen, galerijbordessen en drempeloplopen worden gemaakt. De Miniramp is uitstekend geschikt voor kleinere ruimtes met beperkte hoogteverschillen. Het systeem is opgebouwd uit slechts een drietal standaard onderdelen. Zo kunt u de Miniramp in no-time zelf samenstellen tot de door u gewenste lengte, hoogte en vorm. De Miniramp is een even uniek als eenvoudig systeem waarmee voor vrijwel iedere situatie een optimale oplossing kan worden gecreëerd.

Duurzaam

De elementen zijn gemaakt van duurzaam thermisch verzinkt staal en desgewenst volledig herbruikbaar. Het speciale loopvlak biedt ongeëvenaarde anti-slip eigenschappen in alle weerscondities. De Miniramp zorgt voor een verbetering van de mobiliteit en daarmee van het leefcomfort voor velen.


De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1079 reviews. ( 19 juli 2019 )