Wij leveren de kwaliteitsartikelen van Victron. Wij zijn geen erkende dealer en kunnen dus niet de service en garantie bieden die u wellicht wenst. Viawww.nl probeert deze artikelen zo voordelig mogelijk te leveren en levert Victron artikelen alleen onder specifieke voorwaarden.

Wij leveren deze Victron artikelen aan niet-consumenten. Als consument heeft u herroepingsrecht en kunt u zonder opgaaf van reden bestelde artikelen retourneren. Vandaar dat wij Victron artikelen alleen aan niet consumenten leveren. Wij zullen per mail vragen accoord te gaan met deze specifieke voorwaarden en alleen leveren als u expliciet verklaart niet als consument te kopen en dus geen herroepingsrecht van toepassing is.

De verdere voorwaarden zijn:

1: Alleen fabrieksgarantie. Na afloop van de fabrieksgarantie doen wij geen enkele bemiddeling en bieden wij geen enkele ondersteuning. 

2: levering nooit uit voorraad. Wij houden geen voorraad aan. Levertijd doorgaans 1 a 2 weken.

3: Geen herroepingsrecht mogelijk, levering aan niet particulieren. Na eenmaal te hebben besteld ( en u expliciet per mail de voorwaarden heeft geaccepteerd ) is afbestellen niet meer mogelijk. 

4: Wij adviseren op geen enkele wijze voor Victron artikelen, niet voor en ook niet na aankoop.

5: Niet eerder nadat u deze voorwaarden expliciet per mail heeft geaccepteerd is de koop definitief.

viawww.nl is louter een webshop met als doel zo scherp mogelijk kwaliteitsartikelen aan te bieden. Heeft u behoefte aan meer service en advies dan verwijzen wij u graag naar de dealerorganisatie van Victron.

De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1137 reviews. ( 22 november 2019 )