Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,6 uit 1200 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen
€1.250,00
In winkelwagen
IWS IWS Water type E-Soft 10 met externe zoutbak

IWS IWS Water type E-Soft 10 met externe zoutbak

€1.250,00Incl. btw
voorraadartikel, doorgaans direct leverbaar

Twijfels? Neem contact met ons op!

079 3605560

[email protected]

 • Wat doen we bij problemen?

  Oplossen!
 • Wat voor artikelen voeren wij?

  Louter kwaliteitsartikelen!
 • Hoe tevreden zijn onze klanten?

  Klantbeoordeling 9,6 uit 1200 + beoordelingen
 • Hoe informeren wij onze klanten?

  Een klein team informeert u per mail op heldere wijze

Productomschrijving

10 liter uitvoering met externe zoutbak. Zoutgebruik per regeneratie 1,2 kg. Zout voorraad ca 25 kilo. Max debiet 1,5 m3 per uur. Afmeting LxBxH 23 x 33 x 55 cm. Afmeting zoutbak LxBxH 28 x 28 x44 cm.

Wordt geleverd met 1 zak van 25 kilo regeneratiezout.

Voor info IWS Water Solutions, klik hier.

De E-soft ontharders van IWS Water Solutions zijn voorzien van een electrische aansluiting. Het water wordt onthard door het water door een met hars gevulde tank leiden. De hars houdt het in het water aanwezige kalk vast in deze tank. Zodra de tank met hars verzadigd dreigt te raken zal met zout het kalk weggespoeld worden en afgevoerd worden in het riool. Tijdens het spoelen van de hars kunt u beschikken over onthard water. Het spoelproces duurt 12 minuten.

 

Er zijn modellen beschikbaar waar het zoutvat op een andere plek geplaatst kan worden ( tot op een afstand van 5 meter ) Dit artikel heeft een losse zoutbak.

De gewenste resthardheid van het water is instelbaar maar wordt af fabriek op 2 graden Duitse Hardheid ingesteld.

De ontharders zijn volumegestuurd en het spoelen van het filter wordt aangepast op de ( gewenste ) hardheid van het water, verbruikte hoeveelheid water en verzadiging van het filtermateriaal.

Bij langdurige stilstand van uw watersysteem zal een spoelprogramma er voor zorgen dat de ontharder niet vervuild kan raken.

Op alle E- soft onthardes van IWS Water Solutions zit 2 jaar no-nonsense garantie. Deze termijn is te verlengen tot 10 jaar door ieder 2 jaar preventief onderhoud te laten plegen door IWS. Om het jaar komt iemand langs voor controle en onderhoud en daarbij wordt de harsfles gereinigd. Eventuele klachten of problemen worden dan opgelost door de fabrikant. Bij een defect in het toestel wordt binnen de geldende garantietermijn het defecte onderdeel kosteloos vervangen.

 

IWS Water Solutions levert kwaliteitsontharders en staat voor een goede service. Wij kunnen deze ontharders voor een scherpe prijs aanbieden omdat de service en onderhoud door de fabrikant worden gewaarborgd.

 

De aansluiting is eenvoudig zelf te doen. Na de watermeter ( of beste voor het eerste tappunt ) plaats u de ontharder. Daar dient een stroomaansluiting te zijn en een afvoer voor het spoelwater. 

In de handel zijn ook meer voordelige oplossingen te vinden in de vorm van magneten. Leest u goed in in de materie en investeer in een bewezen oplossing in plaats van onnodig geld in een halve maatregel te steken. 

Wij verkopen dan ook alleen ontharders die daadwerkelijk kalk uit het water halen.

 

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

IWS Water type E-Soft 10 met externe zoutbak

0 beoordelingen

Beoordeel IWS IWS Water type E-Soft 10 met externe zoutbak

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta