Menu
0
Altijd persoonlijke communicatie
Vanaf 250 euro gratis bezorgd
Klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
Artikel niet kunnen vinden? Bel of mail ons!

Viawww Klimaat

Welkom bij onze uitgebreide categorie voor verwarming en vloerverwarming! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis op een efficiënte en comfortabele manier te verwarmen. We hebben een breed assortiment merken die zich allemaal richten op kwaliteit en duurzaamheid.

Onze merken zijn onder andere:

 • Henco: Een merk dat zich richt op kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor leidingsystemen en toebehoren, waaronder vloerverwarming.

 • Flamco: Een bekend merk dat zich richt op radiatoren en toebehoren. Flamco heeft een breed assortiment radiatoren die passen bij elke stijl en interieur.

 • Schütz Spirotech: Dit merk richt zich op het produceren van hoogwaardige lucht- en vuilafscheiders. Deze zijn van essentieel belang voor een goede werking van uw verwarmingssysteem.

 • Haga: Dit merk staat bekend om zijn moderne en stijlvolle radiatoren en toebehoren. Haga is een goede keuze als u op zoek bent naar een radiator die niet alleen efficiënt verwarmt, maar ook een mooie toevoeging is aan uw interieur.

 • Vasco: Vasco is een bekend merk dat zich richt op kwalitatieve en duurzame radiatoren en toebehoren. De radiatoren van Vasco zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord.

 • Magnum: Magnum is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische verwarming. Het merk biedt een breed scala aan oplossingen voor verwarming, waaronder vloerverwarming.

 • Comap Pentec: Dit merk richt zich op het produceren van hoogwaardige thermostaten en regelsystemen voor uw verwarmingssysteem. Hiermee kunt u de temperatuur in uw huis nauwkeurig regelen.

 • Hummel: Hummel is een gerenommeerd merk dat zich richt op het produceren van kwalitatieve leidingsystemen en toebehoren. Dit merk biedt oplossingen voor alle soorten verwarmingssystemen.

 • Robot: Robot is een merk dat zich richt op vloerverwarming. Het merk biedt oplossingen voor elk type vloer, of u nu een betonnen vloer heeft of een houten vloer.

 • Herz: Herz is een bekend merk dat zich richt op kwalitatieve regelapparatuur voor uw verwarmingssysteem. Hiermee kunt u uw verwarmingssysteem efficiënter laten werken en daarmee energie besparen.

 • Rofix: Dit merk richt zich op het produceren van hoogwaardige isolatiematerialen voor uw verwarmingssysteem. Hiermee kunt u warmteverlies voorkomen en uw systeem efficiënter laten werken.

We zijn er trots op dat we deze merken kunnen aanbieden en we zijn ervan overtuigd dat we de oplossingen hebben die u zoekt om uw huis op een efficiënte en comfortabele manier te verwarmen. Of u nu op zoek bent naar vloerverwarming, radiatoren, regelapparatuur of isolatiemateriaal, u vindt het bij Viawww.nl

Lees meer
Lees minder

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta