Menu
0
Altijd persoonlijke communicatie
Vanaf 250 euro gratis bezorgd
Klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
Artikel niet kunnen vinden? Bel of mail ons!

Evohome (ruimte) regeling verwarming/ Lyric

Alles direct leverbaar behalve de wisselbare frontcovers. Evohome van Honeywell wordt uit voorraad geleverd.

Op internet komt u ook andere produktnummers tegen. Soms heeft dat te maken met het distibutiekanaal soms met de markt waar het produkt voor bedoeld is. Een link naar Honeywell met de uitleg treft u onder aan deze tekst tegen.

Bij vergelijking op prijs let dan op dat u het juiste artikel met elkaar vergelijkt. Elders worden duitse thermostaatknoppen HR92 aangeboden die voordeliger zijn. De reden is dat deze uitsluitend in de duitse taal zijn, en niet op nederlands ingesteld kunnen worden. Bij de engelse knoppen is de tekst op zijn kop omdat in Engeland de knoppen anders gemonteerd worden dan in Nederland.

Wij worden wel eens gebeld met de vraag hoe we zo voordelig kunnen leveren. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Wij hebben nu een paar jaar ervaring met Evohome. Het Evohome systeem is een systeem wat wij zelden retour krijgen en mankementen nauwelijks voorkomen. Is er een mankement dan lossen we dat naar behoren op. Is er iets defect dan zenden we meestal gewoon een nieuw exemplaar en regelen het achter de schermen met de groothandel. Gelukkig komt het zeer weing voor dat er een defect artikel wordt geleverd of dat er een kapot gaat.

Bij probleemloze artikelen kunnen we met een zeer dunne marge werken. Daarbij gebruiken we Evohome als omzetmaker voor het verkrijgen van goede inkoopcondities op de andere artikelen.

U krijgt uiteraard de normale fabrieksgarantie. Voor veelgestelde vragen klik hier

Met Honeywell Evohome kunt u waar dan ook uw verwarming besturen. U regelt eenvoudig de diverse zones van uw woning en verwarmt alleen wanneer en waar dat nodig is. Energie besparen was nog nooit zo gemakkelijk. Het is mogelijk radiatoren apart te regelen, en zones te creeren waardoor u de gewenste temparatuur per zone afzonderlijk bepaalt en bestuurt. Het systeem werkt draadloos. Bediening is mogelijk per smartphone of tablet. 

De cv wordt aangestuurd volgens een door u in te geven programma op het bedieningspaneel waarin u per dag de temperatuur op door u in te geven tijdstippen instelt. Dit werkt overigens zeer eenvoudig en is voor een beetje handig persoon eenvoudig te doen. 

Let op dat de 2000 serie die elders voordeliger wordt aangeboden niet is voorbereid op toekomstige mogelijkheden ( verlichting, electrische verwarming, camera's etc ) Dat is de reden waarom de 3000 serie een ingebouwde wifi mogelijkheid heeft. Wij verkopen uitsluitend de nieuwste 3000 serie.

Voor link verschillende typenummers klik 


Voor informatie Evohome klik hier

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €1000
Merken