Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

huismerk vloerverwamingsverdelers

De kunststof verdelers zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal en hierdoor geschikt voor verwarmen én koelen zonder condensvorming. De uitermate montagevriendelijke units kenmerken zich door een modulaire opbouw van de aanvoer- en retour elementen, zodat er eenvoudig een uitbreiding gemaakt kan worden naar extra groepen. Alle verdelers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zoals thermostatisch voorbereide ventielen (instelbaar/afsluitbaar), flowmeters en thermometers.

Het Composiet Industrie model is zeer geschikt voor o.a. installaties met een warmtepomp systeem. Om die reden is de verdeler uitgevoerd zonder pomp. Met de flowmeters op de aanvoerbalk kan eenvoudig de doorstroom per groep worden afgelezen. Verder is dit model voorzien van 1” kogelkranen op de aanvoer- en retour balk.

Bij het model Industrie Duurzaam zijn de flowmeters vervangen door Auto Flow Ventielen, die geschikt zijn voor na-regeling met een eenvoudige instelling. Met het instellen van Auto Flow is elke groep 100% hydraulisch in balans, zelfs als er naderhand wijzigingen plaatsvinden in de instelling van de andere groepen.

Model Industrie is leverbaar in 1 t/m 20-groeps.

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €5