Min: €0 Max: €5

De Basic Top-6 is niet alleen het Top-model van de Thermad Basic-6 handdoekradiatoren. In tegenstelling tot de andere radiatoren uit deze serie, zijn de horizontale buizen óp de collectoren gemonteerd.

De uitstraling van deze handdoekradiator geeft uw badkamer nét dat beetje extra.

De serie omvat 4 verschillende maatvoeringen in de kleur wit (RAL 9016).

Deze handdoekradiator kenmerkt zich door de ronde collectoren en ronde opliggende buizen. Het meegeleverde kunststof afdekkapje voor de midden-onder aansluitingen zorgt voor een nette afwerking.

In combinatie met een bijpassend radiator onderblok, maakt u het geheel compleet en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

De Thermrad Basic Top-6 kan uitsluitend via de onder aansluitingen op het leidingwerk worden aangesloten.

 

De Basic Bow-6 is een handdoekradiator, die zich kenmerkt door de licht gebogen vorm van de buizen. Dit type is voorzien van 6 aansluitingen en hierdoor universeel inzetbaar en. De serie omvat 3 verschillende maatvoeringen in de kleur wit (RAL 9016).

Deze standaard uitvoering in handdoekradiatoren met D-profiel collectoren en licht gebogen buizen vormt de basis voor elke badkamer. Het meegeleverde kunststof afdekkapje voor de midden-onder aansluitingen zorgt voor een nette afwerking.

In combinatie met een bijpassend radiator onderblok, maakt u het geheel compleet en kan het leidingwerk nagenoeg uit het zicht worden weggewerkt.

Met een separaat te bestellen stromingsbuis kan de Thermrad Basic Bow-6 tevens aangesloten worden via de boven aansluitingen.


Geen producten gevonden...

De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1192 reviews. ( 30 mei 2020 )