Min: €0 Max: €800

De kunststof verdelers zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal en hierdoor geschikt voor verwarmen én koelen zonder condensvorming. De uitermate montagevriendelijke units kenmerken zich door een modulaire opbouw van de aanvoer- en retour elementen, zodat er eenvoudig een uitbreiding gemaakt kan worden naar extra groepen. Alle verdelers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zoals thermostatisch voorbereide ventielen (instelbaar/afsluitbaar), flowmeters en thermometers.

Composiet model LTV Duurzaam is de meest complete en energiezuinige verdeler binnen het assortiment en speciaal ontworpen voor verwarming met lage bron temperaturen.

D.m.v. een inregelventiel aan de zijkant van de verdeler, kan het retourwater gecontroleerd worden bijgemengd. Standaard is dit model hydraulisch neutraal ingesteld, waarbij er geen circulatie is over de ketel. Door het sluiten van het ingebouwde inregelventiel wordt drukverschil gecreëerd en wordt de verdeler hydraulisch actief, zodat de verdeler en pomp ook meedraaien in de rest van de verwarmingsinstallatie.

De standaard gemonteerde flowmeters zijn afsluitbaar en instelbaar van 0 – 300 liter per uur.
De circulatiepomp is een energiezuinige A-label uitvoering.

Het uitgebreide assortiment bestaat uit 1 t/m 16-groeps verdelers, geschikt voor elke woon- of werk situatie.


De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1192 reviews. ( 2 juni 2020 )