Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,6 uit 1200 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

Brugman Centric radiatoren

Nu tijdelijk voor aktieprijzen !

Voor info klik hier

Getoonde modellen zijn voorraadmodellen en worden doorgaans direct geleverd. Niet getoonde modellen zijn op bestelling leverbaar. Bel of mail even voor de prijs en levertijd.

Levering is compleet met sierlijsten.

Brugman is een kwaliteitsmerk onder de Vasco groep. Brugman staat al sinds jaar en dag bekend om de kwaliteit van de producten. De Brugman Centric is een compleet uitgevoerde radiator met zowel zijaansluitingen als een onder(midden)aansluiting. Wordt compleet geleverd met ophangbeugels, blindstop, aftapper en ontluchter. Ventielinsert is voorgemonteerd in de radiator. De thermostaatknop kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

De Brugman Centric is getest en goedgekeurd door het HLK instituut in Stuttgart (Duitsland), is ISO 9001 gecertificeerd en heeft een CE markering.

Wij kunnen deze radiatoren van topkwaliteit leveren voor prijzen waar u normaliter mindere kwaliteit ( vaak turkse ) radiatoren voor aantreft. 

Aansluitingen zijkant 1/2 duims binnendraad
midden onderkant: 3/4 duims buitendraad
Ophanging dmv. J-beugels ( bijgeleverd ), radiator dus om te draaien. Aantal beugels is afhankelijk van lengte.
Kleur RAL 9016

Bouwdiepte:
type 11: 69 mm.
type 21S: 73 mm.
type 21s: 74,5 mm.
type 22: 106 mm.
type 33: 165 mm.

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €5