Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

Ik heb Rehau in huis en heb geen Rehau gereedschap Wat nu?

Wij verhuren Rehau gereedschap, ook maat 12. Dus een oplossing is er altijd. Let bij Rehau op of u Rautitan FLEX of STABIL heeft. De leek denkt vaak FLEX maar 90 % is STABIL. De maten wijken van elkaar af, het staat op de buis geprint.

Vaak wil men slechts enkele koppelingen Rehau plaatsen om over te gaan op een ander systeem. De reden is meestal eenvoudig, men beschikt niet over het Rehau gereedschap. Wij adviseren een woning die voorzien is van Rehau voort te zetten met Rehau. Waarom? Bij verkoop van uw woning zal het een plus zijn als men Rehau heeft toegepast. Rehau is immers top en doorgaans werken de betere installateurs met dit merk.

Overgaan op een ander systeem zal deze meerwaarde doen dalen omdat bezuinigd is door over te gaan op een ander systeem. Waak daar dus voor.

Rehau heeft alleen koppelingen met een 3/4 euroconusaansluiting welke zonder specifiek gereedschap te gebruiken zijn. U kunt dus eenvoudig zonder Rehau gereedschap dit systeem toepassen. Ook zijn er overgangskoppeling van Rehau naar duimse maten.

Er bestaan geen koppelingen van Rehau die op knelkoppelingen zijn te bevestigen. Er bestaan wel Rehau koppelingen die op cv of gasbuis zijn te knellen maar de Rehau kant dient met een schuifhuls te worden geperst. Zonder Rehau gereedschap lukt dat niet. Indien gewenst kunnen wij wel een buis voor u persen in de door u gewenste lengte en maat. Ook in gasuitvoering. U kunt de kant en klare buis dan zo op een gasbuis of cv buis bevestigen.

Bel of mail even.

Knellen zonder gereedschap kan bij Rehau alleen in maten 16 en 20 voor Rautitan. Gas wordt altijd met Rehau gereedschap gedaan. De rode Rehau (vloer) verwarmingsbuis gaat ook met 3/4 euroconus maar staat niet in deze categorie.

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €5