Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,6 uit 1300 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

Henco M-BMINI3 gereedschap

Dit is de nieuwste serie persgereedschap van Henco, type 3. Let op dat de bekken specifiek voor deze machine geschikt zijn. De bekken die passen op de oude machines ( type 1 en 2, gemaakt door Klauke en identiek aan de Uponor minimachines type 1 en 2 ) passen NIET op deze serie 3.

Koopt u dus een serie drie koop dan ook de nieuwe persbekken!

De inlegschalen die in de eerdere machines pasten, passen weer WEL in de nieuwe moederbek. De oude moederbek past niet in de nieuwe type drie, de inlegschalen passend in de oude moederbek wel.

De inlegschalen van de handperstang passen niet in de oude en ook niet in de nieuwe moederbek.

Inlegschalen zijn verkrijgbaar in type TH of BE voor Henco, maten 12, 16, 18, 25 en 32 geschikt om zowel Henco als Comap mee te persen.

Inlegschalen zijn ook in type M12, M15, M22 en M28 te verkrijgen. Eveneens zijn inlegschalen V12, V15, V22 en V28 te verkrijgen. Met type M en type V kunt u cv buis en koperbuis persen.

Het voordeel van het systeem met een moederbek is dat u dus veel inlegschalen bij kunt kopen zonder dat u al die zware bekken mee hoeft te zeulen.

Wij verkopen deze machines alleen aan degenen die verklaren bedrijfsmatig te kopen. Wij houden nadrukkelijk alleen de fabrieksgarantie aan en na afloop van die periode bemiddelen wij niet bij problemen met de machine. Hierdoor kunnen wij scherp aanbieden. Nadat u dit artikel heeft besteld delen wij u dit ook via een mailbericht mede.

 

 

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €2500
Merken