Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

huismerk waterbuis ook in isolatie en deellengtes kiwa keur

Voor huismerk knel/draadkoppelingen klik hier. Ons huismerk is een voordelig kwalititeitsalternatief van duitse makelij. Met de getoonde koppelingen kunt u zonder specifiek gereedschap een aansluiting maken op een (knel/soldeer)schroefbus of verdeler met euroconusaansluiting. Deze meerlaagse buis kan ook worden geperst met contourtype TH net als Henco en Comap ( bij ons te huur ) of gekneld met bij voorbeeld VSH Multi Super knelkoppelingen. De buis wordt in Duitsland gemaakt en beschikt over KIWA keur en het duitse DVGA keur. Geschikt voor drinkwater, sanitaire toepassing, alsmede (vloer)verwarming en koeling. Absoluut diffusiedicht.

De meerlagenbuis heeft een aluminium tussenlaag en is afgewerkt met een polyethyleen buitenlaag en kan eenvoudig met de hand worden gebogen en blijft daarna in de gebogen stand staan. Kwaliteit voor een zeeeer strakke prrijs.

Wordt met postnl verzekerd verzonden. Levertijd doorgaans twee werkdagen.

De uitvoering in 6 mm. isolatie is alleen in kleur blauw, de uitvoering in 10 mm. isolatie alleen in rode isolatie.

Let op dat bij voorbeeld Uponor koppelingen niet op alle maten passen: Maat 20x2 is bij Uponor 20x2,25 en maat 26 is maat 25 bij Uponor. Ook Viega Pexfit en Rehau koppelingen passen hier niet op.

NIET GESCHIKT VOOR GASTOEPASSING Maximale temperatuur 95 graden bij 10 bar, permanente temperatuur max 70 graden. UV bestendig bij onbeschermde opslag is minimaal 1/2 jaar.

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €150