Min: €0 Max: €200

Als een volle lengte te veel voor u is kunt u overwegen een kortere rol af te nemen. Wij knippen deze zelf en verzenden deze per postnl. Wilt u met een mantel, overweeg dan een rol zwarte mantel van Uponor of bij voorbeeld Rehau. Mocht het overschuiven niet lukken dan kunt u de mantel ook over de lengte knippen en eenvoudig om de buis vouwen. Voor zwarte mantelbuis van Uponor klik hier. Voor die van Rehau klik hier

Wij leveren dus niet alles in deellengtes. Ontkomt u niet aan het kopen van een volle rol en weet u dat u een deel over gaat houden dan kunt u de restlengte die u over heeft bij ons op de site laten plaatsen voor een periode van maximaal een half jaar. Wij zetten dan de rol op de site met uw telefoonnummer en woonplaats en indien gewenst uw emailadres. Het makkelijkste is natuurlijk als u even doorgeeft wat u voor de buis wilt hebben. Deze service is beschikbaar vanaf 1 november 2018.

 


De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1046 reviews. ( 24 April 2019 )