Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

Uponor Quick & Easy schuifsysteem

Wij verkopen Quick & Easy van Uponor als speciale bestelling. Doorgaans is de levertijd 2 weken. Bij interesse mail even de artikelnummers en aantallen.
 
Wij verhuren wel het Quick en Easy gereedschap. Zonder dit gereedschap is het onmogelijk dit product te verwerken. Heeft u Quick & Easy in uw woning en gaat u verbouwen? Overweeg dan wat koppelingen te bestellen voor het geval u per ongeluk in een leiding een gaatje boort. Dat voorkomt een hoop ongemak en zo hoeft u niet weken in de problemen te zitten.
 
Alleen de echt gespecialiseerde loodgieter heeft deze optrompmachine in bezit. Voor zover wij weten zijn wij de enige in Nederland die dit gereedschap verhuurt. 
 
Het PE-Xa installatiesysteem van Uponor is geschikt voor zowel drinkwater als verwarming.
Met de Quick & Easy (Q&E) verbindingstechniek, waarbij de PE-Xa leiding door het Memory-effect na het mechanisch optrompen op de Q&E fitting krimpt, ontstaat een dichte kracht- en vormgesloten verbinding. Buis knippen, optrompen, insteken en klaar! De meeste Quick & Easy producten zijn uit voorraad leverbaar. 

 

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €60