Menu
0
heldere communicatie
Verzending vanaf 250 euro kosteloos, daaronder 6,95
klanttevredenheid 9,5 uit 1400 + reviews
50.000 louter kwaliteitsartikelen

Viega Megapress, persen op dikwandige buis

Aanpassen van leidingwerk van dikwandige buis is nu eenvoudig mogelijk door het persen van koppelingen op dikwandige buis. Geen laswerk, geen aanbrengen van groefverbindingen. Persen is de oplossing.

Met Viega Megapress zaagt u de dikwandige buis door. Vervolgens ontbraamt u de buis, reinigt u de leiding en schuift u de koppeling op de dikwandige buis. Persen en klaar!

Viega Megapress is verkrijgbaar in de maten 1/2, 3/4, 1, 5/4, 3/2 en 2 inch. (duims )

Dikwandige buis is bij renovatie vaak nog prima te gebruiken, en met de Viega Megapress kunt u eenvoudig de overgang naar kunststof leidingen maken, of verder gaan met dikwandige buis die u eenvoudig perst.
Ook een prima oplossing in lastige ruimtes waar laswerk geen optie is, of het aanbrengen van een groefverbinding onmogelijk is.

Viega Megapress is toepasbar op verschillende stalen buizen- verzinkt, industrieel gelakt of gecoat. Ook toepasbaar bij koelinstallaties. De zinknikkelcoating van de fittingen geeft corrosie geen kans.
NIET toepasbaar voor drinkwaterinstallaties. Dee markering op de fitting herinnert u daar aan.

Wij verhuren de benodigde persbekken voor Viega Megapress. U kunt deze afhalen of laten verzenden. Neem tijdig contact met ons op zodat we kunnen reserveren.Lees meer
Lees minder

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta