Min: €0 Max: €550

Voor info klik hier.

Buis is verkrijgbaar in zowel rond als vierkant.

ACO GMX stalen afvoerleidingen is een kwaliteitsprodukt wat gebruikt wordt voor hemelwaterafvoer aan gevels en in gebouwen. Het systeem kan ook gebruikt worden voor heet afvalwater, grond- en beluchtingsleiding. De te leveren diameters zijn 40 mm. tot en met 125 mm.

De leidingen en verbindingsstukken worden gemaakt uit gelaste, koud getrokken precisie stalen buis, volgens EN 10305-3. Treksterkte is Rm 310- 410 N.mm2; Verlenging :A5minst. 28 %

Het GMX manchet heeft de vorm van een lamellenmanchet. Ze wordt in de bovenste mofkamer gelegd. De lamellen drukken zich bij het inschuiven van het andere leidingeinde zowel tegen de binnenwand van de ene en de buitenwand van de andere buis. De kraag van het manchet ligt op de rand van de mof en beschermt de zitting van het afdichtelement bij het inschuiven van de andere leiding.

Bij stijgende vloeistofdruk in de leiding drukken de lamellen van het afdichtelement zich vaster tegen de leidingwand en verhogen daarmee de dichtheid van de verbinding.

Het afdichtelement is van een afvalwaterbestendige kwaliteit NBR, SBR ( volgens DIN 4060 )


Alle leidingen en verbindingsstukken zijn van binnen en buiten verzinkt. De zinklaag is stootvast en slagvast en is gemiddeld 400 gr/m2 of 56 mu. Bovendien worden de leidingen en hulpstukken voorzien van een kunststof coating op alkyd-melamineharsbasis. Door deze coating wordt de wrijvingsweerstand verminderd en wordt aangroeiing verminderd. De zinklaag en coating voldoet aan de eisen van NEN-EN 1123-1


De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1137 reviews. ( 22 november 2019 )