Menu
EUR

Armacell minerale vezelbuis staffelprijs

8 Producten
Toon:
Armacell minerale vezelbuis staffelprijs

Staffelprijs. Lengte 1 meter. Levertijd enkele dagen. Dit artikel wordt rechtstreeks uit Duitsland verzonden. Verkrijgbaar tot en met buismaat 48. Voorgesneden met plakstrip.

Minerale vezelbuizen zijn gemaakt van minerale wol en zijn geschikt voor thermische isolatie van huishoudelijke water- en warmtedistributiesystemen en dienen ook als bescherming.

De energiebesparingsverordening (EnEV) specificeert de exacte minimumvereisten voor hoe dik de isolatie van de buizen en fittingen dienen te zijn.

Om 100% isolatie conform de EnEV te bereiken, moeten alle warmwaterleidingen worden omhuld met een isolatiedikte die minstens gelijk is aan de binnendiameter van de leiding.

Voor een gemakkelijke en snelle installatie zijn de vezelbuizen aan één kant al gesleufd. Bovendien zijn ze uitgerust met een scheurbestendige aluminium huls en een snelkoppeling. Vanwege de gebruikte materialen zijn de buizen niet brandbaar.

Conform de wettelijke vereisten van de EnEV, kunnen de buizen worden gebruikt met 100% isolatie voor de volgende toepassingen:

Verwarming:
• In onverwarmde ruimtes en kelders
• Leidingen in de vloer, evenals radiatoraansluitkabels in buitenmuren
• In componenten tussen onverwarmde en verwarmde kamers
• In schachten en kanalen
• Voor distributieleidingen om aan meerdere verbruikers te leveren

Sanitair:
• Voor de isolatie van warmwaterleidingen

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking