Menu
0
Altijd persoonlijke communicatie
Vanaf 250 euro gratis bezorgd
Klanttevredenheid 9,5 uit 1500 + reviews
Artikel niet kunnen vinden? Bel of mail ons!

Nieuw in ons assortiment - Geberit Flowfit

Nieuw bij Viawww.nl

INSTALLEREN IN EEN NIEUWE FLOW

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoersysteem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het systeem is moeiteloos en intuïtief te gebruiken en biedt een geheel nieuwe ervaring op het gebied van installatietechniek. Alles wat het werk op de bouwplaats moeilijk en omslachtig maakt, behoort tot het verleden. In plaats daarvan maken vloeiende processen, uitstekende ideeën en een hele reeks innovatieve productdetails Geberit FlowFit tot het leidingsysteem van de toekomst.

FITTINGEN

Omvangrijk FlowFit assortiment fittingen van PPSU, loodvrij brons en loodvrij siliciumbrons
 

Uitgebreid assortiment

Geberit FlowFit leidingen zijn verkrijgbaar als rechte lengtes en op rol met of zonder mantelbuis of isolatie.Het systeem wordt afgerond met een uitgebreid assortiment aan fittingen voor alle doeleinden. De fittingen zijn allemaal gemaakt van onbreekbaar,corrosiebestendig kunststof, dat geschikt is voor gebruik op bouwplaatsen.

Uitstekende aansluitingen

Met de MasterFix adapter kan Geberit FlowFit zonder gereedschap op Geberit installatie-elementenen muurplaten aangesloten worden. Vanzelfsprekend kan de aansluiting ook na een lange gebruiksperiode weer verwijderd worden.

FlowFit installatie

Eenvoudige combinaties

Eén systeembuis, twee systemen: Geberit FlowFit en Geberit PushFit

Geberit FlowFit is volledig compatibel met Geberit PushFit fittingen en kan zonder verdere aansluitelementen of adapters worden geïnstalleerd. Een overgang kan worden gebruikt om een aansluiting tot stand te brengen met alle andere Geberit leidingsystemen.

Geberit FlowFit is een innovatief leidingsysteem voor drinkwater en verwarming. Het is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie en biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het FlowFit-systeem bestaat uit geperste buizen en fittingen die snel en gemakkelijk kunnen worden geassembleerd zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. Dit maakt het systeem uiterst geschikt voor zowel professionele loodgieters als doe-het-zelvers.

Het Geberit FlowFit-systeem is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder drinkwater, verwarming en vloerverwarming. Het systeem is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. De fittingen zijn voorzien van een innovatief afdichtingssysteem dat lekkage voorkomt en een langdurige waterdichte verbinding garandeert.

Het Geberit FlowFit-systeem voldoet aan de hoogste normen voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties en is gecertificeerd volgens de geldende Europese en nationale normen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare installatie die jarenlang probleemloos functioneert.

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, het Geberit FlowFit-systeem biedt u een hoogwaardig leidingsysteem dat eenvoudig te installeren is en uitstekende prestaties levert. Bestel nu en ontdek de vele voordelen van Geberit FlowFit.

De 5 voordelen van FLOWFIT

 

Installatievideo

Account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en deze volgen.

Registreren

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken