Menu
EUR

Henco Pers- en Knelbuis Systemen

Henco biedt hoogwaardige buizen en koppelingen voor leidingsystemen die zowel geschikt zijn voor pers- als knelsystemen.

Op de Henco Alupex buis passen zowel PERSkoppelingen als de Henco Vision INSTEEKkoppelingen. Henco Vision behoeft geen persgereedschap en is later weer demontabel. Henco Vision koppelingen zijn er in de maten 16 mm, 20 mm en 26 mm. Gasbuis en koppelingen treft u als een aparte categorie aan.

Henco biedt hoogwaardige buizen en koppelingen voor leidingsystemen die zowel geschikt zijn voor pers- als knelsystemen. Onze buizen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een uitstekende chemische bestendigheid, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals drinkwaterinstallaties, vloerverwarming en koelingssystemen.

Onze Henco koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder pers- en knelsystemen. Onze perskoppelingen zijn voorzien van een RVS pershuls en bieden een veilige en betrouwbare verbinding zonder lekkages. Onze knelkoppelingen zijn eenvoudig te installeren zonder speciaal gereedschap en bieden ook een veilige en betrouwbare verbinding.

Met Henco kunt u rekenen op hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en kwaliteit. Onze buizen en koppelingen zijn getest en gecertificeerd volgens de relevante normen en bieden optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien zijn onze producten geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Kies voor Henco voor hoogwaardige buizen en koppelingen voor uw leidingsysteem en profiteer van de beste prestaties en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor drinkwaterinstallaties, verwarming of koeling, wij hebben de juiste oplossing voor uw project.Video Henco Vision

Video Henco Alupex, zie hieronder

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »