Menu
EUR

Uponor pers en RTM koppeingen

De categorie Uponor S-Press Plus Koppelingen biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige koppelingen voor drinkwaterinstallaties. Deze koppelingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van moderne installateurs en bieden betrouw

Assortiment:

  1. Innovatieve S-Press Plus Technologie: Uponor S-Press Plus koppelingen maken gebruik van de geavanceerde S-Press technologie. Deze technologie staat bekend om zijn snelle en veilige persverbindingen zonder gebruik van open vuur, solderen of lijm. Dit vermindert installatietijd en minimaliseert het risico op installatiefouten.

  2. Diverse Koppelingen: De categorie omvat een breed scala aan koppelingen zoals kniebochten, T-stukken, overgangskoppelingen, verloopstukken en meer. Deze diversiteit stelt installateurs in staat om verschillende configuraties te creëren en aan te passen aan specifieke installatiebehoeften.

  3. Materialen van Hoge Kwaliteit: Uponor S-Press Plus koppelingen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals koper en messing. Deze materialen zijn bestand tegen corrosie en bieden duurzame prestaties in uiteenlopende omgevingen.

  4. Toepassingsgebied: Geschikt voor gebruik in drinkwaterinstallaties in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Uponor koppelingen voldoen aan de relevante normen en voorschriften, wat zorgt voor betrouwbare en veilige installaties.

  5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: De S-Press Plus koppelingen zijn ontworpen voor lekvrije verbindingen, wat de betrouwbaarheid en efficiëntie van het leidingsysteem waarborgt. Ze bieden installateurs en eindgebruikers gemoedsrust en langdurige prestaties.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »