Menu
EUR

Viega Pexfit Koppelingen

Viega Pexfit is een systeem waar de buis van moet worden geschild met een speciale buisschiller. Die zijn er in maten 16/20 en 25/32. Zonder de schiller kan er geen enkele koppeling op worden geperst. Ook bestaan er geen knelkoppelingen voor Viega Pexfit. U heeft dus ALTIJD een perstang én schiller nodig, bij ons te huur ( kan worden verzonden.)

Waarom zou u Pexfit gebruiken? De beste reden is omdat het reeds in uw huis zit. Ons advies is zo min mogelijk verschillende systemen in een woning te gebruiken. Bij verkoop is een woning met slechts één systeem te prefereren boven een buis met een wirwar van systemen.

De slechtste reden is dat u het heeft gekocht bij de Hornbach én niet over het gereedschap kunt beschikken. U moet dan op zoek naar het gereedschap, bij ons te huur.

Wij adviseren in plaats van Pexfit de buis en koppelingen van Viega Smartpress te gebruiken. Van Pexfit maakt u een overgang naar Smartpress door een Pexfit koppeling met binnendraad ( of buitendraad ) te combineren met een Smartpress koppeling met juist buitendraad ( of binnendraad ) Tussen deze koppeling gebruikt u hennep/fitterskit of teflon bij gas. U perst beide koppelingen met dezelfde perstang, bij ons te huur.

Viega Smartpress is een 5 laags systeem met kiwa én komo keur en wordt niet geschild maar wel geperst met hetzelfde gereedschap als Viega Pexfit. Pexfit is een drie lagen systeem dat altijd moet worden geschild met een speciale buisschiller.

Smartpress is aanmerkelijk voordeliger en eenvoudiger in gebruik. Dus waarom doorgaan met Pexfit?Geen idee..

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »