Menu
EUR

Assortiment Dakdoorvoeren -

Cox Geelen biedt hoogwaardige dakdoorvoeren aan onder de merknaam ECONEXT®. Deze zijn speciaal ontworpen voor moderne condenserende HR-verwarmingstoestellen met een maximale rookgastemperatuur van 120°C. De dakdoorvoeren zijn eenvoudig te monteren en beschikbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen, zoals parallelle en concentrische modellen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn volledig recyclebaar. Dankzij de brede beschikbaarheid van verlengmateriaal zijn ze geschikt voor diverse daktypes en -diktes. Bezoek Cox Geelen voor meer informatie.

 

Ubbink biedt een uitgebreid assortiment aan dakdoorvoeren die zorgen voor optimale ventilatie en een gezond binnenklimaat. Deze dakdoorvoeren zijn ontworpen voor diverse toepassingen, waaronder natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie met warmteterugwinning (MVHR), en combinaties met rioolontluchting. Ze zijn verkrijgbaar in geïsoleerde en niet-geïsoleerde varianten en zijn geschikt voor zowel hellende als platte daken.

De dakdoorvoeren van Ubbink zijn gemakkelijk te installeren en garanderen een waterdichte en luchtdichte aansluiting, wat essentieel is voor energie-efficiëntie en het voorkomen van vochtproblemen in de bouwconstructie. Bovendien biedt Ubbink advies en ondersteuning aan voor maatwerkoplossingen, zodat de dakdoorvoeren perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project​ 

Voor meer informatie over het assortiment dakdoorvoeren van Ubbink, bezoek hun website.

Installatievideo :

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »