overgang t-stuk rehau-henco/ comap geen perstang nodig

€24,00 Incl. btw
+ -
In winkelwagen
€24,00 Incl. btw

T- koppeling met eindstop: OVERGANG voor Rehau. Wij stellen sets samen om ZONDER PERSGEREEDSCHAP een overgang van Rehau naar Henco/Comap samen te stellen. In no time maakt u een professionele overgang naar het Henco/Comap systeem. U knipt de Rehau buis door en knelt de koppelingen op de buis en klaar! Belangrijk is dat u alvorens door te knippen weet of u over Rehau Rautitan FLEX of over Rehau Rautitan STABIL beschikt. Dat staat op de buis vermeld.

Er zijn overgangen van Rehau Stabil en Flex in de maten 16 en 20, en u kunt een overgang maken naar Henco/Comap maten 14, 16 en 20. De overgang kan in vorm van een knie ( bocht 90 graden ) of een rechte koppeling of een T-stuk zijn. Bij een T- stuk voegen we een einddop bij, ideaal om later met het systeem door te gaan. De T- stukken zijn aan alle drie de kanten gelijk aan elkaar. Niet geschikt voor gas. U treft hier de T- koppelingen voor STABIL en FLEX naar Henco/Comap aan.

Geschikt voor (drink)water en verwarming. KIWA-keur.

 

De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1188 reviews. ( 25 mei 2020 )