Alleen afhalen 

Helaas kunnen we momenteel ons Topzout niet meer direct bij u thuis bezorgen. Wel kunt u uw bestelling persoonlijk afhalen bij onze groothandel. Het zout is de volgende dag beschikbaar bij een van de 62 Express-vestigingen van Plieger in heel Nederland. Het werkt heel eenvoudig, u bestelt en betaalt in onze webwinkel het aantal zakken dat u nodig heeft. U kunt in het opmerkingen vakje aangeven waar u het zout graag op wilt halen. U ontvangt van ons het adres en een ordernummer waarmee u kunt afhalen bij een van de filialen van Plieger.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Kies bij het afrekenen voor afhalen dan betaalt u geen bezorgkosten

Topzout Onthardingszout:

Topzout onthardingszout is een product dat speciaal is ontworpen voor het ontharden van water. Het zout komt in een verpakking van 15 kg en kan gebruikt worden in verschillende wateronthardingssystemen. Dit product is ideaal voor huishoudens die kampen met hard water en op zoek zijn naar een oplossing om hun leidingen en apparaten te beschermen tegen de schadelijke effecten van hard water.

Specificaties:

  • Verpakking: 15 kg
  • Type zout: onthardingszout
  • Zuiverheid: >99%
  • Tabletgrootte: Ø 25 x 13 mm

Productvoordelen:

  • Voorkomt schadelijke effecten van hard water: Topzout onthardingszout vermindert de hardheid van water door calcium en magnesium ionen te verwijderen. Hierdoor worden leidingen en apparaten beschermd tegen de schadelijke effecten van hard water, zoals kalkaanslag en corrosie.
  • Verbetert de kwaliteit van water: Het ontharden van water zorgt voor een betere smaak en geur van het water, waardoor het aangenamer wordt om te drinken en te gebruiken.
  • Eenvoudig te gebruiken: Het onthardingszout is gemakkelijk toe te voegen aan het wateronthardingssysteem. De korrels zijn van een consistente grootte, waardoor het eenvoudig is om de juiste hoeveelheid toe te voegen.
  • Efficiënt en economisch: Topzout onthardingszout is een efficiënte en economische manier om hard water te behandelen. Het zout gaat lang mee en de prijs per kilogram is aantrekkelijk.

Kortom, Topzout onthardingszout is een betrouwbare en effectieve oplossing voor huishoudens die kampen met hard water. Het product is gemakkelijk te gebruiken en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 Topzout wordt aanbevolen door FEGON de fabrikant van de volgende ontharders;

Aquastar

Digisoft

Kalkfri

Topzout wordt alleen in Nederland geleverd!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Fenna VL 17 Jun 2024

Goed contact


Erik 03 May 2023

Bestel altijd hier mijn zout. Werkt prima snel geleverd en grote aantallen korting maakt het voordeliger dan concurrenten.

Je beoordeling toevoegen

Specificaties

Merk
TopZout
Merk
Topzout, Orlen of Solaqua
Artikel type
Regeneratietabletten ronde vorm 25 x 17mm
Zuiverheid
99,83% (NaCl)
Gewicht
15 KG
Artikelnummer
A5
Levertijd
Bel altijd voor actuele voorraad

Tags

Tags

Recente producten

TopZout Onthardingszout 15 KG zak Ø 25 x 13 mm ALLEEN AFHALEN!

Onthardingszout 15 KG zak Ø 25 x 13 mm ALLEEN AFHALEN!

LET OP! ALLEEN AFHALEN!
€11,99
Onthardingszout 15 KG zak Ø 25 x 13 mm ALLEEN AFHALEN!
Zak 15 KG
€11,99
€11,99