knel koppeling Rehau naar ander systeem

€0,00 Incl. btw

Met deze knelsets maakt u een zonder Rehau persgereedschap een overgang naar een ander flexibel leidingssyteem. U heeft dus geen speciaal persgereedschap nodig. In maten 16 en 20. Niet geschikt voor gas.

Op de foto is een overgang van Rehau naar Uponor gemaakt.

Deze sets stellen wij zelf samen door een originele Rehau knelkoppelingen te gebruiken die overgaat naar een 3/4 duimse euroconus maat. Die wordt op een niet-Rehau koppeling gedraaid met aan de andere kant een 1/2 duimse buitendraad waarmee u vervolgens overgaat naar een ander flexibel leidingsyteem door een koppeling met 1/2 duimse binnendraad daar weer op te bevestigen.

Deze koppelingen zijn niet geschikt voor gas, en alleen in maten 16 en 20 te verkrijgen. Let op dat u Rehau gaat combineren wat idealiter voorkomen dient te worden. Een woning met één leidingssytemen geniet de voorkeur ten opzichte van meerdere leidingmerken. Zie dit artikel als een tussenoplossing. Beter en mooier is alles bij Rehau te laten..

Let bij Rehau altijd goed op welke variant u heeft. Rehau Rautitan is een grijze buis en verkrijgbaar in twee varianten: Rehau Rautitan Stabil en Rehau Rautitan Flex. Dit staat op de buis geprint. Voor elk type heeft u dus een andere beginkoppeling nodig.

U kunt kiezen uit:

Rehau Stabil 16,2 x2,6 (wanddikte) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Stabil 20 x 2,9 (wanddikte ) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Flex 16 x 2,2 (wanddikte) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Flex 20 x 2,8 ( wanddikte ) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Let op dat u met deze koppeling de doorlaat gaat verkleinen. De buis wordt immers niet zoals bij het Rehau Schuifhuls systeem eerst opgetrompt. Daarom blijft het gebruiken van Rehau schuifhulssysteem een betere oplossing. u moet dan wel over het specifieke gereedschap beschikken. Bij ons te huur, kan ook verzonden worden.

 

De waardering van www.viawww.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1062 reviews. ( 15 juni 2019 )