Met deze knelsets maakt u zonder Rehau persgereedschap een overgang naar een ander flexibel leidingssyteem. U heeft dus geen speciaal Rehau persgereedschap nodig. In maten 16 en 20. Niet geschikt voor gas.

Op de foto is een overgang van Rehau naar Uponor gemaakt.

Deze sets stellen wij zelf samen door een originele Rehau knelkoppelingen te gebruiken die u op de Rehau buis knelt. Deze koppeling draait u op de meegeleverde overgangskoppeling die is voorzien van 1/2 duimse buitendraad. Dit is een standaardmaat en ieder flexibel leidingssysteem is op deze 1/2 duimse buitendraad aan te sluiten.

Deze koppelingen zijn niet geschikt voor gas, en alleen in maten 16 en 20 te verkrijgen. Let op dat u Rehau gaat combineren wat idealiter voorkomen dient te worden. Een woning met één leidingssytemen geniet de voorkeur ten opzichte van meerdere leidingmerken. Zie dit artikel als een tussenoplossing. Beter en mooier is alles bij Rehau te laten..

Let bij Rehau altijd goed op welke variant u heeft. Rehau Rautitan is een grijze buis en verkrijgbaar in twee varianten: Rehau Rautitan Stabil en Rehau Rautitan Flex. Dit staat op de buis geprint. Voor elk type heeft u dus een andere beginkoppeling nodig.

U kunt kiezen uit:

Rehau Stabil 16,2 x2,6 (wanddikte) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder met een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Stabil 20 x 2,9 (wanddikte ) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder met een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Flex 16 x 2,2 (wanddikte) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder met een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

Rehau Flex 20 x 2,8 ( wanddikte ) naar 1/2 duimse buitendraad. U gaat verder met een 1/2 duims binnendraad of wartel van het merk van uw keuze.

U kunt ook de getoonde eindkap bijbestellen om de Rehau buis af te doppen. Deze dop is verwijderbaar en opnieuw te gebruiken.

Wij verhuren ook Rehau gereedschap.

 

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Petra 03 May 2023

Zeer uniek product en handig als je al Rehau in je woning hebt liggen.

Je beoordeling toevoegen

Recente producten

knel koppeling Rehau overgang naar ander systeem

knel koppeling Rehau overgang naar ander systeem

€16,95
knel koppeling Rehau overgang naar ander systeem
Kies uw maat en type Rehau buis en kies al dan niet met een afsluitdop: Knelset voor Rehau Stabil 16.2x 2.6 naar 1/2 duims buitendraad zonder einddop
€16,95
€16,95