Viawww huurvoorwaarden

  • Voor Henco en Comap kunt u een perstang huren met bekken (type TH, BE) of alleen de persbek als u al een geschikte tang heeft.
  • U kunt gratis een calibreerder en kniptang huren (tot en met 26 mm).
  • Wij verhuren persbekken voor de overgang van koperbuis of CV buis naar het Henco systeem, inclusief bekken die passen in type 2 tangen (foto 1) en miniperstangen (foto 2).
  • We verhuren tot en met maat 32 met een minitang of een universele type 2 tang en vanaf maat 40 met een universele type 2 tang. Snoerloze type 2 tangen zijn op aanvraag beschikbaar bij afhalen, anders sturen wij een tang met snoer bij verzending.
  • De borg is €300 voor de perstang en €50 per persbekmaat. Persbekken huurt u per maat en bestelt u los van de perstang.
  • Prijzen zijn per dag, bij een huur van een week betaalt u 5 dagen.
  • Verzenden is mogelijk, maar hier rekenen we €25 voor en we rekenen altijd een extra dag huur.
  • Afhalen kan in Zoetermeer na betaling via de webshop en met een geldige Nederlandse legitimatie. Voor niet-Nederlandse legitimatie kunnen afwijkende voorwaarden gelden.
  • Het is niet mogelijk om de apparatuur op zondag terug te brengen. Vanaf vrijdag 15:00 uur geldt het weekendtarief, wat 1,5x de huurprijs is.

Henco perstang voor Henco of Comap 

De Henco Minitec handtang is een compacte en betrouwbare perstang voor het verbinden van kunststof leidingen. De tang is geschikt voor gebruik met Henco PPSU persfittingen en heeft een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele grip en eenvoudige bediening.

De Henco Minitec handtang is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 16mm, 20mm, 25mm en 32mm, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Deze tang maakt gebruik van de nieuwste technologie voor het persen van kunststof leidingen en garandeert een veilige en duurzame verbinding tussen de leidingen en de fittingen.

De Henco Minitec handtang is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening is deze tang geschikt voor zowel professionele loodgieters als doe-het-zelvers. De tang is lichtgewicht en draagbaar, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is op locatie.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige perstang voor het verbinden van kunststof leidingen, is de Henco Minitec handtang de ideale keuze.

Henco video handleiding : 

 

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Cor 02 May 2023

Snelle service, ontzettend mooie woonplek ;)

Je beoordeling toevoegen

Tags

Recente producten

Henco Perstang Henco / Comap huren - ø12 tot 63mm

Perstang Henco / Comap huren - ø12 tot 63mm

Voor Henco en Comap huurt u een perstang met bekken ( type TH, BE ) of alleen de persbek als u over
€25,00 €30,00
Perstang Henco / Comap huren - ø12 tot 63mm
Wat heeft u nodig?: een losse perstang mini Henco
€30 €25
€30 €25