Menu
EUR
Complete hybride warmtepomp sets voor efficiënte en duurzame verwarming en koeling - nu verkrijgbaar bij viawww

Complete hybride warmtepomp sets voor efficiënte en duurzame verwarming en koeling - nu verkrijgbaar bij viawww

Door: O.J. Kleinbekman Reacties: 0

Bij viawww zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te voorzien van de nieuwste en meest innovatieve producten om hun huizen te verduurzamen. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we vanaf nu complete hybride warmtepomp sets aanbieden!

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een verwarmingssysteem dat bestaat uit twee delen: een gasmodule en een warmtepomp. De gasmodule wordt gebruikt als back-up verwarming wanneer de warmtepomp niet genoeg warmte kan produceren, bijvoorbeeld op koude winterdagen. De warmtepomp zelf haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt dit om uw huis te verwarmen. Door deze combinatie van gas- en elektrische verwarmingssystemen kunt u tot wel 30% op uw energierekening besparen en uw CO2-uitstoot verminderen.

Onze hybride warmtepomp set

Onze complete hybride warmtepomp sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw huis te verduurzamen. In elke set vindt u een Hybrid HR gasmodule, afdekplaat, warmtepomp buitendeel van 8KW, hydrobox van 8KW omkeerbaar en interface bediening. Dit betekent dat u geen extra onderdelen of accessoires hoeft te kopen, en dat uw hybride warmtepomp snel en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden.

De Hybrid HR gasmodule is een zeer efficiënte verwarmingsbron die werkt op aardgas. Deze gasmodule is ontworpen om te werken met uw warmtepomp en is geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie en prestaties. De afdekplaat is ontworpen om uw hybride warmtepomp te beschermen tegen weersinvloeden en andere schade, terwijl het warmtepomp buitendeel van 8KW warmte uit de buitenlucht haalt en deze omzet in bruikbare energie voor uw huis.

De hydrobox van 8KW is een omkeerbaar apparaat dat uw hybride warmtepomp kan gebruiken voor zowel verwarming als koeling. Dit betekent dat u in de zomer uw huis kunt koelen zonder dat u daarvoor een apart airconditioningsysteem hoeft aan te schaffen.

De interface bediening zorgt voor een naadloze integratie tussen uw hybride warmtepomp en uw huis. Met deze bediening kunt u uw verwarming en koeling op afstand regelen, zodat u altijd de juiste temperatuur kunt instellen voor uw huis.

Conclusie

Bij viawww zijn we blij om onze klanten deze complete hybride warmtepomp sets aan te bieden. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw huis te verduurzamen en te genieten van een efficiënte, milieuvriendelijke verwarming en koeling. Als u meer wilt weten over deze sets, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »