Menu
EUR
Huren bij viawww.nl

Huren bij viawww.nl

Door: O.J. Kleinbekman Reacties: 0

1. Rehau rautac tacker voor vloerverwarming – compitabel met beugel van 14/16/17 en 20 millimeter

De REHAU tacker is een krachtig en betrouwbaar apparaat voor het vasttackern van materialen. Het apparaat beschikt over een comfortabele grip en is eenvoudig te bedienen. De tacker heeft een hoge nauwkeurigheid en snelheid, waardoor u effectief en efficiënt kunt werken. Het apparaat is geschikt voor diverse materialen, zoals tapijt, kunststof, hout en metaal, en is ontworpen voor intensief gebruik. Kortom, de REHAU tacker is een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare tacker.

Een tackerapparaat wordt vaak gebruikt voor het vastzetten van vloerverwarming buizen op ondervloeren. Dit apparaat biedt een snelle en efficiënte manier om de buizen op hun plaats te houden, zonder dat er gaten in de vloer hoeven te worden geboord of schroeven gebruikt hoeven te worden. In vergelijking met alternatieve methoden, zoals het gebruik van tape of klemmen, is een tackerapparaat veel sneller en gemakkelijker te gebruiken. Bovendien zorgt het apparaat voor een strakker en stabieler resultaat, waardoor de vloerverwarming op de juiste manier kan functioneren. Kortom, een tackerapparaat is een stuk beter geschikt dan alternatieve methoden voor het vastzetten van vloerverwarming buizen.

https://www.viawww.nl/huur-tackermachine.html

2.Vloerverwarming afrol haspel 3 armig – compatibiliteit met 14 tot 26 millimeter buizen 35 euro per dag

Deze vloerverwarming afrolhaspel is ontworpen voor compatibiliteit met buizen van 14 tot 26 millimeter. Deze haspel maakt het oprollen en opbergen van de vloerverwarming eenvoudiger en geordender, zodat u uw werkruimte opgeruimd houdt. De afrolhaspel is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor duurzaamheid

Bij het leggen van vloerverwarming of het verwerken van de grotere rollen is een draaiende haspel ideaal. Voorkomt beschadigingen en werkt veel sneller en fijner.
Deze haspel is eenvoudig opvouwbaar en inklapbaar. Kan rollen tot 600 meter vloerverwarming aan.

Huur is per week of deel daarvan.

https://www.viawww.nl/vloerverwaming-afrol-haspel-3-armig-huren-past-op.html

3.Uponor Perstang maten 14 tot 110 hydraulisch 30 euro per dag

De Uponor perstang is een professioneel gereedschap voor de installatie van waterleidingen en riolering. De perstang is een apparaat dat wordt gebruikt om buisverbindingen te maken door middel van persen. Dit maakt het proces van het aanleggen van leidingen snel en efficiënt.

Bij deze perstang zijn ook persbekken beschikbaar met maten van 14 tot 110 mm, afgestemd op de buisdiameter die je gaat verbinden. Uponor produceert hoogwaardige en betrouwbare perstangen voor professioneel gebruik in de installatie van waterleidingen en riolering.

Deze perstangen zijn beschikbaar voor huur, zodat u deze kunt gebruiken voor een specifieke klus en niet hoeft te investeren in dure gereedschappen die u misschien maar af en toe nodig heeft.

Voor Uponor huurt u een perstang met persbekken ( type U ) of alleen de persbek als u reeds over een geschikte tang beschikt. De bekken die wij verhuren passen in een type 2 tang. Bij de huur krijgt u kosteloos een kniptang een kalibreerder erbij. 
Prijs is per dag. Bij huren van een week betaalt u 5 dagen.

https://www.viawww.nl/vloerverwaming-afrol-haspel-3-armig-huren-past-op.html

4. Henco handtang – maten 16 en 20 35 euro per dag

Werken met een handtang heeft enkele voordelen ten opzichte van hydraulische alternatieven van Henco.

 1. Gemakkelijk vervoer: Handtangen zijn compact en licht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen zijn, terwijl hydraulische systemen groter en zwaarder zijn.
 2. Geen noodzakelijke stroomvoorziening: Handtangen werken op handkracht, dus ze hebben geen stroomvoorziening nodig. Dit maakt hen ideaal voor gebruik in afgelegen gebieden of bij stroomuitval.
 3. Meer precisie: Handtangen bieden een meer gecontroleerde en precieze werking dan hydraulische systemen, wat belangrijk is voor precisie-toepassingen.
 4. Lagere kosten: Handtangen zijn over het algemeen goedkoper dan hydraulische alternatieven, omdat er geen dure componenten zoals motors, pumps of leidingen nodig zijn.
 5. Gemakkelijk te gebruiken: Handtangen zijn eenvoudiger en gemakkelijker te bedienen dan hydraulische systemen, waardoor ze een geschiktere optie zijn voor doe-het-zelvers en onervaren gebruikers.
 6. Er zijn twee manieren om de handtang te huren: afhalen of verzenden. Bij afhalen kost één dag 45 euro inclusief BTW en een week 150 euro inclusief BTW. Verzenden is ook mogelijk en kost 20 euro aan verzendkosten, evenals 10 euro voor de eerste dag huur vanwege de extra verzendhandelingen. Bij verzending ontvangt u de set de dag na verzending en rekenen we het aantal huurdagen op basis van de retourdatum.
https://www.viawww.nl/henco-handtang-verhuur.html

5. Viega megapress ½ duims tot 2 duims 30 euro per dag

De Viega Megapress is een revolutionair product voor het verbinden van dikwandig ijzer. Het maakt het niet meer nodig om te lassen of te draadtappen, waardoor de installatie eenvoudiger en sneller wordt. Met de Viega Megapress en een geschikte tang, kunt u eenvoudig en snel persbekken op dikwandig ijzer plaatsen. Hierdoor bespaart u tijd en verkrijgt u een stevige en betrouwbare verbinding. Met Viega Megapress kunt u verbindingen maken op dikwandig ijzer zonder het nodig te hebben om te lassen of te draadtappen.

U kunt de getoonde set huren of alleen de Viega Megapress persbekken als u al een geschikte tang heeft. De borg voor de perstang is 500 euro en voor elke persbekmaat is 100 euro. De persbekken worden per maat gehuurd en moeten apart van de perstang worden besteld.

https://www.viawww.nl/viega-megapress-huren.html

6.Viega megapress ½ duims tot 2 duims 30 euro per dag

VIEGA Megapress huren 

De Viega Megapress is een revolutionair product voor het verbinden van dikwandig ijzer. Het maakt het niet meer nodig om te lassen of te draadtappen, waardoor de installatie eenvoudiger en sneller wordt. Met de Viega Megapress en een geschikte tang, kunt u eenvoudig en snel persbekken op dikwandig ijzer plaatsen. Hierdoor bespaart u tijd en verkrijgt u een stevige en betrouwbare verbinding. Met Viega Megapress kunt u verbindingen maken op dikwandig ijzer zonder het nodig te hebben om te lassen of te draadtappen.

U kunt de getoonde set huren of alleen de Viega Megapress persbekken als u al een geschikte tang heeft. De borg voor de perstang is 500 euro en voor elke persbekmaat is 100 euro. De persbekken worden per maat gehuurd en moeten apart van de perstang worden besteld.

 

Rehau rautool handtang 12 mm 45 euro per dag

Deze set handtang is specifiek ontworpen voor gebruik met Rehau buis met een diameter van 12 x 1,7 mm. De handtang biedt de voordelen van snelle en eenvoudige installatie en heeft een borg van 100 euro. 12MM is een aparte maat die niet vaak gebruikt wordt. 12MM wordt vaak ingezet om snel warm water te vervoeren door de kleine buisdiameter. 

Huurvoorwaarden:

Er zijn twee manieren om de handtang te huren: afhalen of verzenden. Bij afhalen kost één dag 45 euro inclusief BTW en een week 150 euro inclusief BTW. Verzenden is ook mogelijk en kost 20 euro aan verzendkosten, evenals 10 euro voor de eerste dag huur vanwege de extra verzendhandelingen. Bij verzending ontvangt u de set de dag na verzending en rekenen we het aantal huurdagen op basis van de retourdatum.

https://www.viawww.nl/rautool-handtang-voor-rehau-buis-12x17mm-evt-verze.html

6.Rehau handperstang voor maten 16,20,25 en 32mm 40 euro per dag

Rehau handset 

Met de handset kunt u de Rehau maten 16, 17 (voor vloerverwarming), 20, 25 en 32 mm persen voor Rehau Rautitan Stabil, Rehau Rautitan Flex en Rehau Rautherm vloerverwarmingsbuis. Dit maakt het werken met Rehau eenvoudiger en sneller. De handset is compleet met optrompers en buisschaar. Let op dat u het juiste type optromper kiest, deze verschillen voor de Stabil, Flex en Rautherm, deze zijn te herkennen aan de kleur: groen voor Stabil, blauw voor Flex en rood voor Rautherm.

Huurvoorwaarden

De handset is te huur per dag of per week, met een borg van 100 euro. Het afhalen van de handset kost 40 euro inclusief BTW per dag en 200 euro inclusief BTW per week. Verzenden is ook mogelijk, hiervoor betaalt u 20 euro verzendkosten en een extra dag huur, dit gebeurt verzekerd met een retouretiket en u kunt de set eenvoudig afgeven bij een Postnl agentschap. Het aantal huurdagen wordt berekend aan de hand van de verzenddatum en retourdatum.

https://www.viawww.nl/verhuur-van-rehau-handperstang-voor-buismaten-16-1.html

7.Rehau rautool a-light 2 persset verhuur met beschikbare maten

Voordelen van de Rehau Rautool A-Light 2 persset:

 1. Flexibiliteit: Deze persset maakt het mogelijk zowel de Rehau Rautitan Stabil als de Flex buizen te persen en ook de vloerverwarmingsbuizen van Rehau.
 2. Veelzijdigheid: Optrompkoppen zijn verkrijgbaar in diverse maten: 16 x 2,2 (Flex), 16,2 x 2,6 mm (Stabil), 17 x 2 (vloerverwarming), 20 x 2,8 (Flex), 20 x 2,9 mm (Stabil), 20 x 2 (vloerverwarming), 25 x 3,5 (Flex), 25 x 3,7 mm (Stabil), 25 x 2,3 (vloerverwarming), 32 x 4,4 (Flex), 32 x 4,7 mm (Stabil) en 32 x 2,9 (vloerverwarming).
 3. Gemak: Het pakket bevat alles wat u nodig heeft om te kunnen persen, inclusief schuifvorken, buisschaar en alle optrompkoppen.

Hoe gebruikt u deze persset?

 1. Kies de gewenste optrompkop die u nodig heeft voor uw project.
 2. Zet de buis in de schuifvork en plaats deze vervolgens in de optrompkop.
 3. Hanteer de persset met beide handen en pers de buis door de optrompkop te bewegen.

Beschikbare maten : 

 • 16 x 2,2 (Flex)
 • 16,2 x 2,6 mm (Stabil)
 • 17 x 2 (vloerverwarming)
 • 20 x 2,8 (Flex)
 • 20 x 2,9 mm (Stabil)
 • 20 x 2 (vloerverwarming)
 • 25 x 3,5 (Flex)
 • 25 x 3,7 mm (Stabil)
 • 25 x 2,3 (vloerverwarming)
 • 32 x 4,4 (Flex)
 • 32 x 4,7 mm (Stabil)
 • 32 x 2,9 (vloerverwarming)

https://www.viawww.nl/rautool-a-light-2-persset-verhuur-met-maten-voor-f.html

8.Teceflex handperstang

 • Een TECEflex handperstang wordt gebruikt voor het installeren van TECEflex leidingsystemen, bijvoorbeeld voor afvoerleidingen in badkamers of keukens. TECEflex is een innovatieve en efficiënte manier om leidingen te installeren zonder solderen. Hierdoor is de installatie gemakkelijker, sneller en minder tijdrovend.
 • Met TECEflex worden de leidingen zonder problemen op elkaar aangesloten door ze te persen met de handperstang. Dit garandeert een stevige en waterdichte verbinding. Bovendien is TECEflex geschikt voor gebruik in woningen en gebouwen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, zoals ziekenhuizen en voedselverwerkende bedrijven.
 • Met TECEflex kunt u snel en efficiënt werken, zonder dat u te maken heeft met de gevolgen van solderen, zoals beschadiging van de omgeving of gezondheidsproblemen door giftige gassen. Bovendien is TECEflex eenvoudig en veilig te verwijderen en opnieuw te installeren, waardoor het perfect is voor renovatie- en reparatieprojecten.

Huurvoorwaarden 

 • De TECEflex gereedschapset van viawww.nl is ideaal voor degenen die de installatie graag zelf willen uitvoeren. De set is verkrijgbaar tegen een borg van 300 euro. Voor slechts 175 euro kunt u de set voor 5 dagen huren, waarbij de verzendkosten (met verzekering) heen en weer zijn inbegrepen. U ontvangt een retouretiket en kunt de set eenvoudig bij Postnl afgeven. Na ontvangst wordt de borg weer op uw rekening gestort.

https://www.viawww.nl/rautool-a-light-2-persset-verhuur-met-maten-voor-f.html

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »